Иновациите в технологичния сектор не спират, а конкуренцията става все по-жестока. Което

...
Иновациите в технологичния сектор не спират, а конкуренцията става все по-жестока. Което
Коментари Харесай

Милиардите, които Google плати на Samsung

Иновациите в технологичния сектор не стопират, а конкуренцията става все по-жестока. Което пък води и до в действителност огромни покупко-продажби.
 Samsung Galaxy S24 и по кое време ще се състои представянето на новата серия
Ето по кое време ще се появи Samsung Galaxy S24

Още при започване на годината

Като тази сред Гугъл и Samsung, съгласно която Гугъл са платили на корейския производител 8 милиарда $. Тези пари са отишли за точно приложенията на Гугъл да бъдат добавени като такива по дифолт в Android устройствата на Samsung.

Според Bloomberg, тези 8 милиарда са били платени за интервал от четири години, като договорката е подписана през 2020 година И по този начин в устройствата Galaxy както и таблетите на Samsung, Google Assistant, Гугъл Play Store и Google Search са определени по дифолт.
 Снимка 641946

Това стана ясно от изслушване на Джеймс Колотоурос, който е вицепрезидент по партньорствата в Гугъл, по делото на Epic Games против Гугъл. По този метод Гугъл стопира конкуренцията от това да получи по-добро разполагане на продуктите си в устройствата на Samsung.
 Гугъл, Huawei и вируси ли са приложенията на Гугъл съгласно Huawei
Вируси ли са приложенията на Гугъл съгласно Huawei

Съобщение от телефони на Huawei

А тези разкрития изясняват и за какво Samsung изостави развиването на някои от личните си приложения като Bixby, Play Store и Samsung Messages.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР